Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Російські туристи-«свині» видавали себе за українців (Відео)

Такі «цінності» вони хочуть нав'язувати всім.

Фото Elena Pleskevich.

Російські туристи-«свині» видавали себе за українців (Відео)

Росіяни заселилися у готель і насвинячили там, а потім ще поскандалили з іншими мешканцями

У Болгарії у місті Варна «віздначилися» російські туристи. Вона заїхали до готелю, понівечили номери, видавали себе за українських біженців і зрештою опинилися у поліцейському відділку.

Про це повідомляють у телеграм-каналі «ТРУХА», передає ТСН.

За словами очевидців, люди, які заселилися до готелю у місті Варна, розповідали іншим пожильцям, що вони з України.

«У розмові з сусідами одним повідомили, що із Запоріжжя, іншим що з Миколаєва, третім - з Кіровограда. Поводилися настільки буйно, що ближче до ранку довелося викликати поліцію. Вони зачинилися в номері, почали збирати речі, щоб дременути. Виявилося, що «люди» з Росії навіть претендували на гуманітарну допомогу для українців», - розповіли очевидці.

На підлозі валялися порожні пляшки з-під алкоголю, залишки їжі, серветки, розібрані електронні сигарети, чеки з магазинів. За кілька годин ці тварюки примудрилися такий кипиш підняти.

Зрештою представників «наддержави» послали з готелю слідом за російськм кораблем.

«Свині залишили по собі у номері «повний порядок». Було вирвано зі стіни всі торшери з лампами, вирвано всі розетки. На підлозі валялися порожні пляшки з-під алкоголю, залишки їжі, серветки, розібрані електронні сигарети, чеки з магазинів. За кілька годин ці тварюки примудрилися такий кипиш підняти. Але наш народ непереможний, навіть тут нам вдалося домогтися справедливості. Після виселення з готелю їх затримали», - розповіла очевидиця.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel