Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
ЗСУ ліквідували ще одного представника керівного складу російської армії - Генштаб

Скільки сміття від окупантів.

Фото: Генштаб ЗСУ.

ЗСУ ліквідували ще одного представника керівного складу російської армії - Генштаб

Два його «колеги» отримали важкі поранення

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 18:00 21 квітня.

«Ворог продовжує зазнавати значних втрат в особовому складі та військовій техніці. За уточненими даними, захисниками та захисницями України був ліквідований командир першого мотострілецького полку другої мотострілецької дивізії першої танкової армії західного військового округу підполковник Денис Мєжуєв. Також отримали важкі поранення та знаходяться на лікуванні в москві два представники керівного складу цього ж з’єднання – полковник Харитонов та підполковник Смірнов», - інформує Генштаб.

Захисниками та захисницями України був ліквідований командир першого мотострілецького полку другої мотострілецької дивізії першої танкової армії західного військового округу підполковник Денис Мєжуєв.

Крім того, за даними ГШ, значно деморалізує особовий склад окупаційних підрозділів проведена примусова мобілізація на невизнаних територіальних утвореннях Донецької та Луганської областей, незадовільне харчування, низьке фінансове та матеріальне забезпечення особового складу, що прибув на доукомплектування регулярних підрозділів російської федерації.

Читайте також: Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на 18 год 21 квітня - Генштаб ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel