Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Волинським діткам-переселенцям привезли передвеликодні гостинці (Фото)

Передвеликодні радощі для волинських переселенців.

Фото: Волинська обласна рада.

Волинським діткам-переселенцям привезли передвеликодні гостинці (Фото)

Напередодні Великодня голова обласної ради Григорій Недопад з гостинцями навідався до одного із комунальних закладів, де мешкають родини з дітьми, евакуйовані з Київської, Донецької, Луганської та Сумської областей

«Сьогодні велике свято – Чистий четвер і особливо символічно, що накрапає дощ, омиваючи землю, очищаючи наші думки і душі. Цей день ми обрали не випадково, хочемо привітати з прийдешнім святом. Окрім великодніх гостинців, привезли вам і усе необхідне, аби ваше перебування тут було максимально комфортним. Ми розуміємо, що це не рідна домівка, але дуже постараємося, щоби ви почувались тут, як удома. Бажаю усім нам мирного неба, спокою та якнайшвидшої перемоги добра над злом, перемоги нашої рідної України», – сказав Григорій Недопад. 

Зусиллями керівника благодійного фонду «Турбота PRO», довіреної особи голови Волиньради з питань забезпечення гуманітарних потреб регіону Олександра Кулакова та волонтерських організацій для понад 60 тутешніх вимушених переселенців було зібрано засоби гігієни, дитяче харчування, молочну продукцію та солодощі.

Окрім того, майстри-кондитери та студенти Колківського центру професійної освіти виготовили та передали вже освячені великодні паски. Керівниця закладу Людмила Панасюк принагідно запросила молодших дітей на майстер-класи, а старшокласникам готова провести профорієнтаційну екскурсію.

Для понад 60 тутешніх вимушених переселенців було зібрано засоби гігієни, дитяче харчування, молочну продукцію та солодощі.

Сьогодні ж, за сприяння директорки Центру позашкільної освіти, депутатки облради Оксани Філіпчук, діти змогли здійснити захопливу космічну подорож – їм привезли пересувний планетарій. А викладачі центру влаштували майстер-клас «Пасхальні прикраси власними руками».

 
 
 

 Читайте також: Волинь відвідав представник Агентства ООН у справах біженців

Реклама Google

 

Telegram Channel