Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Сьогодні о 13:00 у Горохові – грандіозний захід на підтримку наших воїнів

Допоможемо разом воїнам ЗСУ!

Волинь-нова

Сьогодні о 13:00 у Горохові – грандіозний захід на підтримку наших воїнів

У Горохівській громаді, очолюваній Віктором Годиком, кожен знає, що потрібно робити для перемоги!

27  квітня в Горохів по-весняному дзвінко задзвенить буде в славному Горохові. Митці цього славно краю й аматори художньої самодіяльності, майстри й майстрині народної творчості зберуться на грандіозне пісенне доброчинне дійство. Співатимуть з особливою любов’ю до пісенного ремесла, принесуть найгарніші свої вироби. Кошти, виручені за своє пісенне ремесло, офірували на підтримку воїнів  ЗСУ.

Творча новаторська ініціатива проведення заходу належить  начальнику відділу культури Горохівської міської ради Олександрові Шепшелею, а робитимуть хорошу справу, як і зазвичай, при безвідмовній підтримці Горохівського міського голови Віктора Годика.

Зліт митців буде щирим і доброзичливим для рідної України. Тому запрошуємо всіх! 

– Дещо раніше таке дійство провели спортсмени нашого краю. Зібрали тоді 26 тисяч гривень. Митці Горохівщини теж завжди на висоті, горохівчани – люди неймовірно щедрі й добрі, коли йдеться про долю рідної країни. До зібраних грошей додам свої кошти й за них ми купимо  тепловізор чи іншу річ, потрібну для перемоги, - гордиться земляками Віктор Годик.

– Зліт митців буде щирим і доброзичливим для рідної України. Тому запрошуємо всіх! – знає Олександр Шепшелей, як старанно готуються до виступів колеги.

 

 Початок о 13.00 години. Неодмінно приходьте й не пожалкуєте, бо отримаєте насолоду для душі й зробите хороший крок уперед до перемоги! 

Читайте також: Волинські друзі першими простягнули руку допомоги жителям прифронтового Богодухова

 

 

Реклама Google

Telegram Channel