Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Подоляк повідомив, за яких умов продовжаться переговори з росією

Михайло Подоляк.

Фото: Getty Images.

Подоляк повідомив, за яких умов продовжаться переговори з росією

Радник керівика Офісу президента пояснив, що переговори мають дві складові: гуманітарну та політичну

Вести переговори в рамках гуманітарної складової (обмін полоненими, гуманітарні коридори) обов'язково. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі радіо «НВ», коментуючи нещодавню заяву президента України Володимира Зеленського про те, що Україна може повністю припинити переговори з Росією, і причиною цьому стане вбивство полонених мирних жителів та військових, передає ТСН.

«Вести переговори з Росією можна в рамках гуманітарної складової, тобто обмін полоненими, гуманітарні коридори, якими опікується пані Верещук, і таке інше. Тобто такі (переговори – ред.) обов'язково вести. Ми маємо своїх людей або забирати, або завозити щось, зокрема медикаменти, тощо», - повідомив він.

«Вести переговори з Росією можна в рамках гуманітарної складової, тобто обмін полоненими, гуманітарні коридори, якими опікується пані Верещук, і таке інше.

Нині, за словами Подоляка, переговори стоять на паузі.

«Що стосується політичної складової переговорів, я ще раз наголошую, що президент директивно нам запропонує: або ми продовжуємо якісь переговори вести, або ми не продовжуємо. Сьогодні переговори стоять на паузі, президент неодноразово вже про це говорив», - резюмував радник керівника ОП.

Читайте також: Із «Азовсталі» евакуювали всіх дітей, жінок та літніх людей - Верещук.

Реклама Google

Telegram Channel