Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Поліцейський врятував цуценя і назвав його Азов: зворушлива історія

Можливо, незабаром харківські поліцейські залучать до роботи і Азова, коли той підросте.

Фото: Національна поліція України.

Поліцейський врятував цуценя і назвав його Азов: зворушлива історія

Харківський поліцейський прихистив маленьке цуценя, яке було в критичному стані.

Тепер песика звуть Азов і він захищатиме свого рятівника. Про це розповідає 24 канал із посиланням на Нацполіцію.

Історія порятунку песика Азов

Правоохоронці розповіли зворушливу історію порятунку, яка сталась у Київському районі Харкова. Мешканці одного з будинків поскаржились на сусіда, який тримав багато собак у квартирі в антисанітарних умовах.Прибувши за адресою, поліціянти зафіксували порушення та були вимушені вилучити близько 30 собак – їх передали волонтерам.

Начальник відділу прихистив цуценя 

Однак, серед усіх собак було маленьке беззахисне цуценя, яке потребувало допомоги. Тож начальник відділу не зміг віддати малюка, а вирішив самостійно ним опікуватись. Серце начальника сектору відділу кримінальної поліції Дмитра Мельникова підкорило цуценя, яке через антисанітарні умови перебувало у критичному стані. Дмитро прихистив чотирилапого, – йдеться у повідомленні. 

 

 Цуценя назвали Азов на честь захисників, які героїчно тримають оборону «Азовсталі». Кажуть, «наш Азов – це символ незламності і непідкореності наших захисників».

Цуценя назвали Азов на честь захисників, які героїчно тримають оборону «Азовсталі». Кажуть, «наш Азов – це символ незламності і непідкореності наших захисників».

Тварини, які несуть службу разом з військовими

Нещодавно ми розповідали про нового друга та помічника прикордонників – пса Термінатора. Собака сам прийшов до прикордонників, коли ті чергували на блок-пості. Захисники вирішили залишили пса служити з ними. А ім'я тварина отримала через різний колір очей, що й нагадав охоронця рубежу відомого кіногероя. 

Термінатор не перший із чотирилапих військовослужбовців. У нього вже є чимало колег, наприклад, пес-піротехнік Патрон, який став справжньою зіркою соцмереж та улюбленцем українців. Також у ЗСУ служить бельгійська вівчарка Алмаз – він також допомагає розміновувати вже звільнені території.

Тож, можливо, незабаром харківські поліцейські залучать до роботи і Азова, коли той підросте.

Читайте також: Нафтова війна: чи зможе ЄС запровадити ембарго і покарати друзів путіна

Реклама Google

 

Telegram Channel