Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Щодня в Україні гине дві дитини через російську агресію

Все буде Україна!

Фото із сайту unn.com.ua.

Щодня в Україні гине дві дитини через російську агресію

В Україні щодня гине дві дитини внаслідок повномасштабного вторгнення росії

Про це повідомила перша леді України Олена Зеленська під час онлайн-виступу з нагоди 10-річчя заснування Аспен Інституту Центральна Європа, передає УНН.

Багато людей за ці майже чотири місяці, що триває російська агресія, кажуть мені, що їм важко навіть читати новини про Україну.

«Багато людей за ці майже чотири місяці, що триває російська агресія, кажуть мені, що їм важко навіть читати новини про Україну. Я дуже їх розумію. Кожній нормальній людині, яка має емпатію, важко щодня дізнаватися, як ракети прилетіли в чийсь дім, прямо в кімнату й вбили там сім'ю. Важко читати про розстріл евакуаційної колони з написом «Діти». Неймовірно усвідомлювати, що щодня в Україні гине дві дитини», - сказала Зеленська.

Вона зазначила, що Україна зараз стоїть не тільки за власний дім — а за зрозумілі кожній людині цінності, найперші із яких – життя та свобода.

«Нам допомагають триматися любов до наших близьких, впевненість у наших друзях та союзниках. Тож я закликала випускників Інституту використати своє лідерство, щоб Україна й далі мала союзників, щоб правда про жорстокість та цинізм росії постійно звучала на світовій арені світовій арені. Щоб українців перестали катувати та вбивати», - сказала перша леді.

Понад 906 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення рф, з них 323 дитини загинули.

Читайте також: «Пташка зі сталі» – чудова казка, яку має прочитати кожен українець!

Реклама Google

Telegram Channel