Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Цими продуктами можна «підгодувати» мозок

Корисні продукти для мозку.

Фото: Відкриті джерела.

Цими продуктами можна «підгодувати» мозок

Сама природа підказує нам

Подивіться на волоські горіхи – вони навіть зовні схожі на мозок. З'їдаючи всього 5 горіхів на день, ви забезпечите мозок лецитином, який покращує пам'ять і підвищує концентрацію уваги. Такі поради дає Країна здоров'я.

Ще один корисний продукт – це шавлія. Купити його можна у будь-якій аптеці або зібрати в сезон самостійно. Щоденний прийом чаю з додаванням шавлії допоможе підтримувати пам'ять - ви перестанете забувати про важливі справи.

​Ще один корисний продукт – це шавлія. Купити його можна у будь-якій аптеці або зібрати в сезон самостійно. Щоденний прийом чаю з додаванням шавлії допоможе підтримувати пам'ять - ви перестанете забувати про важливі справи.
 

Додайте до раціону рибу - це джерело йоду, омега-3 жирних кислот. Усе це необхідно для підтримки рівня енергії, профілактики атеросклерозу і збереження судин. Норма – хоча б 100 г риби щодня.

Також введіть у своє постійне меню шпинат, гарбузове насіння та зелений чай. Ці прості та доступні продукти мають потужну антиоксидантну дію, уповільнюють процеси старіння, покращують когнітивні функції.

Читайте також: «Де на Волині вже нещадно знищують опіумні рослини«.

Реклама Google

Telegram Channel