Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У білорусь прибули пілоти з рф

У білорусь прибули пілоти з рф, і почалися тренування десанту.

Фото: Скриншот.

У білорусь прибули пілоти з рф

Спостерігається певна кореляція приїзду російських військових зі збільшенням кількості «авіатренувань»

У білорусі спостерігається посилення авіатренувань одразу на п'яти аеродромах. Напередодні в країну прибули пілоти з рф та одразу почали тренування з десантування. Про це у п'ятницю, 8 липня, повідомляє Беларускі Гаюн, передає Кореспондент.

«У Барановичах пілоти винищувачів тренують: злети з бойовим оснащенням, різкий старт і швидкий набір висоти. На аеродром періодично відбувається тренувальна висадка десанту з вертольота Мі-8 ВПС РБ. Зазвичай такі тренування проходять кілька разів на рік, але за три тижні вже перевищена їхня річна норма.

«Крім того, в Барановичі прибуло близько 20 пілотів з РФ. Вони приїхали в місто вранці 7 липня звичайним поїздом москва–Брест», – повідомили спостерігачі.

Вони наголосили, що російські військові знову почали приїжджати в білорусь на звичайних пасажирських поїздах.

«Спостерігається певна кореляція приїзду російських військових зі збільшенням кількості авіатренувань», – йдеться в повідомленні.

«Спостерігається певна кореляція приїзду російських військових зі збільшенням кількості авіатренувань», – йдеться в повідомленні.

Вони додали, що 8 липня вперше було проведено навчання з висадки десанту в Єльському районі, між Єльськом і с. Движки.

«Висадка проходила в найвищій точці місцевості, у три-чотири підходи по дев'ять осіб. Також, як і в Барановичах, десантувалися з вертольота Мі-8 ВПС РБ, який згодом відлетів у бік Мозиря. Водночас відновлення тренувальних польотів фіксується у Лунинці, а також у Ліді, де помічено вкрай низькі, прямо над дахами будинків, польоти літака Л-39, на якому зазвичай тренують новачків.

«У Бобруйску з 6 липня двічі пройшли тренування з висадки десанту над аеродромом», – пише Беларускі Гаюн.

Повідомляється, що останнім часом у Білорусі фіксують випадки тренувань поза спеціально відведеними місцями.

Нагадаємо, на білоруському військовому аеродромі Зябрівка (Гомельська область), який було передано рф, відмічено явне збільшення кількості ЗРК С-400, танків та БМП.

Раніше білорусь передала аеродром Зябрівка на Гомельщині під повний контроль росії. Там триває облаштування російської військової бази.

Читайте також: «Резніков назвав кількість захисників України, зокрема мобілізованих«.

Реклама Google

Telegram Channel