Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
То Мірча Луческу домовився із Андрієм Ярмоленком? (Відео)

Уже домовились, як Андрій забиватиме 138-ий гол за «Динамо»?

Фото із сайту football24.ua.

То Мірча Луческу домовився із Андрієм Ярмоленком? (Відео)

Вінгер національної збірної України, який зараз перебуває у статусі вільного агента, може повернутися у київське «Динамо»

32-річний вінгер збірної України Андрій Ярмоленко, який після завершення сезону-2021/22 залишив «Вест Хем» у зв’язку із закінченням терміну дії контракту, продовжить кар’єру в українській Прем’єр-лізі.

Як повідомляє турецький журналіст Ертан Сузгун, принципової домовленості з Ярмоленком досягло «Динамо», до якого вінгер готовий повернуться прямо зараз.

Повідомляється також, що Ярмоленко повернеться до України, незважаючи на наявність у нього пропозицій від клубів із Туреччини та Європи.

І телеграм-канал Бомбардир підтвердив інформацію про можливий трансфер киян:

«Інформація про потенційне повернення Андрія Ярмоленка до «Динамо» правдива. Футболіст уже поспілкувався із Мірчею Луческу. Тренер хоче бачити його у «Динамо».

Однак це не єдина пропозиція, яка зараз має Андрій. Подивимося, як далі розгортатимуться події».

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко виступав за київське «Динамо» з 2007 по 2017 рік. За цей час він виграв 8 трофеїв (3 рази УПЛ, двічі – Кубок України та тричі – Суперкубок). За киян зіграв 340 матчів і забив 137 голів у всіх турнірах, а також віддав 90 результативні передач.

 За киян Андрій Ярмоленко зіграв 340 матчів і забив 137 голів у всіх турнірах, а також віддав 90 результативні передач.

Дивимось голи Ярмоленка за «Динамо» :

А залишив «Динамо» влітку 2017 року, коли його продали до дортмундської «Боруссії» за 25 мільйонів євро. За німецький клуб зіграв 26 матчів і забив 6 голів. 

Реклама Google

У 2018 році перебрався в англійський «Вест Хем». У складі «молотобійців» зіграв 86 матчів і записав собі в актив 13 забитих голів і 7 асистів. 

Андрій Ярмоленко є капітаном збірної України. Відіграв за національну команду 109 матчів, забив 45 голів.

Читайте також на volyn.com.ua: «Зеленський 2 тижні тому дав чиновнику Петренку довічну стипендію, а той поїхав виступати ...у Росію (Відео)».

Telegram Channel