Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
російська пропаганда «збила»  втричі більше літаків Су-25, ніж ЗСУ мали до війни

Росіяни осоромилися черговим фейком.

Колаж 24 каналу.

російська пропаганда «збила» втричі більше літаків Су-25, ніж ЗСУ мали до війни

російські пропагандисти не втомлюються соромитися у пошуках «перемог» у війні проти України. Вони знову заявили про свої «успіхи» у повітрі

Ворог не може похизуватися успіхами у війні проти України, тому взявся вигадувати собі «перемоги» сам. Щоправда, росіянам ніяк не вдається позбутися своєї любові до абсурду. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Мілітарний.

Черговий абсурд від ворожих пропагандистів

9 липня російське Міноборони пафосно заявило про те, що російським окупантам вдалося збити аж 70 українських літаків Су-25. Як і завжди, нічого спільного із реальністю ця інформація немає.

Ба навіть більше – окупанти примудрилися збити навіть уявні літаки. На такий «подвиг» здатна єдина армія у світі – російська.

Ба навіть більше – окупанти примудрилися збити навіть уявні літаки. На такий «подвиг» здатна єдина армія у світі – російська.

Річ у тому, що до початку повномасштабного вторгнення російських окупантів штурмовики Су-25 були на озброєнні лише в одній військовій частині – 299 бригади тактичної авіації. Навіть елементарний пошук у Вікіпедії каже про те, що 299 бригада мала 2 ескадрильї, кожна з яких налічує по 12 літаків. 

Цікаво, це буде спроможна російська пропаганда пояснити своїм недалеким вбогим громадянам, де ЗСУ вдалося взяти ще як мінімум 4 ескадрильї штурмовиків, які вже зняті з виробництва. Втім, для російських пропагандистів немає нічого неможливого, адже їхню роботу обмежує виключно їхня фантазія.

Читайте також: «У росії запропонували змінити термін «президент» на «правитель».

Реклама Google

 

Telegram Channel