Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині унаслідок ДТП загинув 27-річний чоловік

Нетверезий водій поїхав на земляний насип і цим загубив життя своєму пасажиру.

Волинь-нова

На Волині унаслідок ДТП загинув 27-річний чоловік

Смертельна аварія трапилася на Старовижівщині у вечірню пору доби. Загинув пасажир

Автопригода трапилась у суботу, 9 липня. У одній із них загинув 27-річний житель села Кримне, в іншій – тілесні ушкодження отримали четверо осіб, серед яких двоє неповнолітніх, інформує пресслужба Поліції Волині.

 

 

 

У селі Кримне, що на Старовижівщині, у ніч з 8 на 9 липня, 32-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Viper у стані алкогольного сп’яніння, не врахував дорожньої обстановки та здійснив зіткнення із ґрунтовим насипом для обмеження руху механічних транспортних засобів. Внаслідок цього пасажир двоколісного, 27-річний односелець водія, отримав травми несумісні з життям, він помер у кареті швидкої допомоги.

Керуючи мотоциклом Viper у стані алкогольного сп’яніння, не врахував дорожньої обстановки та здійснив зіткнення із ґрунтовим насипом для обмеження руху механічних транспортних засобів. Внаслідок цього пасажир двоколісного, 27-річний односелець водія, отримав травми несумісні з життям, він помер у кареті швидкої допомоги.

Читайте також: «Загинув за кілька днів до свого 31-ліття: на Волині попрощалися з Героєм, який поліг на Донеччині (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel