Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
путін в Ірані має зустрітися з Ердоганом

путін зустрінеться з Ердоганом в Ірані

Фото: AA.

путін в Ірані має зустрітися з Ердоганом

путін їде з офіційним ізитом до Ірану, який пообіцяв забезпечувати росіян дронами. Там глава держави-агресорки зустрінеться з іранським президентом Ібрагімом Райсі, а також главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом

Як повідомляють російські ЗМІ, перемовини Ердогана та путіна відбудуться 19 липня, передає 24 Канал. За словами речника кремля дмітрія пєскова, в Тегерані запланований тристоронній саміт.

Попередня зустріч путіна та Ердогана була присвячена розблокуванню українських портів та вивезенню українського зерна. Саме це обговорять військові росії та Туреччини під час зустрічі 13 липня в Анкарі.

Перемовини Ердогана та путіна відбудуться 19 липня.

Директор департаменту міжнародних організацій мзс росії пьотр іллічов повідомив, що в цій зустрічі мають взяти і представники України та ООН. росіяни наполягають на тому, що вони мають оглядати кожне судно – начебто задля того, аби «запобігти провокаціям та контрабанді зброї».

Раніше президент Туреччини в телефонному режимі закликав путіна вирішити питання з розблокуванням експорту українського зерна. Також Ердоган говорив главі кремля про те, що варто припинити бойові дії та сісти за стіл перемовин.

Читайте також: Ердоган провів телефонні переговори з путіним.

Реклама Google

Telegram Channel