Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Стрімке кар'єрне зростання: дочка путіна на новій посаді допоможе батькові обійти санкції

35-річна Катерина Тихонова займає величезну кількість різних керівних посад.

Фото ТСН.

Стрімке кар'єрне зростання: дочка путіна на новій посаді допоможе батькові обійти санкції

Молодшій дочці володимира путіна – Катерині Тихоновій – давно пророкують велику політичну роль. Ходять чутки, що вона може стати однією із головних претенденток на президентське крісло в рф

На тлі слабкого здоров'я президента путіна саме його молодша дочка може згодом посісти його місце у кремлі.

35-річна Катерина Тихонова займає величезну кількість різних керівних посад, які стосуються спорту та науки. Багато років дівчина займалася акробатичним рок-н-ролом, брала участь у змаганнях, тому в інтернеті можна знайти багато відео з її виступами. Також відомо, що вона є кандидатом фізико-математичних наук. А тепер Катя стала ще й новим співголовою впливової групи, яка займається імпортозаміщенням.

Як пише ТСН з посиланням на Mirror, її призначення пов'язане з впливовим лояльним кремлю російським союзом промисловців та підприємців (РСПП), який представляє великий державний та приватний бізнес.

Наразі пані Тихонова є генеральною директоркою Національного фонду інтелектуального розвитку.

Багато російських компаній сильно постраждали від західних санкцій, введених у відповідь на жорстоке вторгнення рф на територію України. Але, кажуть, путін легалізував «паралельний імпорт» в обхід санкцій та допомагає йому у цьому молодша дочка. Саме Катерина «керуватиме» потоком заборонених західних товарів до росії через треті країни.

Профспілка не згадала, що вона дочка путіна, коли оголосила, що вона буде співголовою Координаційної ради з імпортозаміщення та технологічної незалежності, метою якої є якнайшвидше зниження залежності росії від західної продукції, тим самим пом'якшуючи вплив санкцій.

Наразі пані Тихонова є генеральною директоркою Національного фонду інтелектуального розвитку. Раніше ходили чутки, що вона може бути обрана до парламенту, зігравши важливу роль в основній пропутинській політичній партії «Єдина Росія».

До того як стало відомо, що вона дочка путіна, Тихонова брала участь у міжнародних танцювальних конкурсах рок-н-ролу. Її виступи можна переглянути на Youtube.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel