Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Ракетний удар по Вінниці: відомо вже про 17 загиблих, близько 90 людей поранені (Фото, відео)

Тримаймося...

Фото ДСНС.

Ракетний удар по Вінниці: відомо вже про 17 загиблих, близько 90 людей поранені (Фото, відео)

Російські війська 14 липня ракетами вдарили по Вінниці

Перші повідомлення про вибухи у Вінниці з’явилися під час повітряної тривоги. Тоді російські окупанти випустили ракети по мирному українському місту, передає ТСН.

Близько 11 години 14 липня стало відомо про обстріл Вінниці. Саме в цей момент по всій Україні лунала повітряна тривога. Попередньо відомо, що росіяни розбомбили будівлю з офісними приміщеннями. У цивільну споруду влучило три ракети російських злочинців.

Наразі відомо про 17 загиблих, у тому числі 2 дітей.

У  ДСНС уточнили, що о 10:45 сталося влучання у паркувальний майданчик поблизу дев’ятиповерхового Будинку побуту «Ювілейний». 

Над ліквідацією пожежі працюють рятувальники. До Вінниці прямує спеціалізована слідчо-оперативна група Головного слідчого управління Національної поліції України та криміналістична лабораторія. 

Спочатку у Націполіції повідомили, що жертвами окупантів стало двоє людей, зокрема маленька дитинка, а поранення отримало шестеро людей. Згодом кількість загиблих зросла. 

Згодом кількість загиблих зросла до восьми, а постраждалих до 30 осіб. А вже станом на 12:15 у ДСНС повідомили, що внаслідок влучання російських ракет загинуло 12 людей (одне немовля) і 25 поранених. Тепер ж в офісі Генпрокурора зазначили, що внаслідок ракетного удару по центру Вінниці наразі відомо про 17 загиблих, у тому числі 2 дітей.

Станом на 13:00 близько 90 потерпілих звернулися за допомогою до медичних закладів, приблизно півсотні з них у важкому стані. 

Вінницька міська рада повідомила, що для пошуку людей, які могли постраждати внаслідок ракетного удару у Вінниці відкрито гарячу лінію. Звертатися за телефонами: 67-01-20, 103. А у поліції додали, що для пошуку рідних чи знайомих, які перебували у місці прильоту і не виходять на зв'язок, можна телефонувати за цими номерами: 050-222-03-26 або 59-42-00.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel