Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Убита росіянами дівчинка знімалася в різдвяному ролику Зеленської (Відео)

«Світла, щира, радісна дитина, яка зростала в любові».

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Убита росіянами дівчинка знімалася в різдвяному ролику Зеленської (Відео)

Загибла внаслідок російського удару по Вінниці 4-річна Ліза знімалася в ролику першої леді Олени Зеленської до різдвяних свят у 2021 році.

Про це Олена Зеленська написала на своїй сторінці у Twitter.

«Сьогодні (мовиться про 14 липня) з жахом ми побачили фото перекинутого дитячого візочка з Вінниці. А потім, читаючи новини, я усвідомила, що знаю цю дівчинку. Знала… Маленька Ліза загинула сьогодні від російської ракети... Ми познайомилися під час запису відео до різдвяних свят. Маленька бешкетниця встигла розмалювати за пів години фарбами не тільки себе, свою святкову суконьку, але й усіх інших дітей, мене, операторів та режисера… Подивіться на неї живу, будь ласка. Плачу разом з її близькими».

У твіті Зеленська оприлюднила фрагмент відео, повна версія якого датована 2021 роком. У ньома Зеленська разом з дітьми з особливими освітніми потребами розмальовувала іграшки для ялинки біля ОП. 

Подивіться на неї живу, будь ласка. Плачу разом з її близькими.

Як відомо,вранці 14 липня росіяни вдарили ракетами по центру Вінниці. Станом на вечір кількість жертв становить 23 (з них – троє дітей), у лікарнях перебуває 64 особи, 5 – у критичному стані.

Читайте також на volyn.com.ua: «Окупанти анонсували ракетний обстріл Тернополя: мешканців закликали не ігнорувати тривогу».

Реклама Google

Telegram Channel