Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Вибрав бік темряви»: Хацкевич категорично висловився про зрадника України Тимощука

«Він вибрав бік темряви, там і залишиться».

Фото Обозреватель.

«Вибрав бік темряви»: Хацкевич категорично висловився про зрадника України Тимощука

Колишній тренер київського «Динамо» Олександр Хацккевич підтримав позбавлення екскапітана збірної України, уродженця Луцька Анатолія Тимощука всіх нагород та звань через його мовчазну підтримку військової агресії Росії

 Білоруський фахівець засудив нинішнього тренера «Зеніту», який не став розривати контракт із клубом із Санкт-Петербурга та продовжує жити, наче в його рідній країні нічого не відбувається.

Тимощук сповна заслужив на таке ставлення до себе з боку України та критику зі сторони колишніх партнерів по національній команді.

Про це Хацкевич розповів в інтерв'ю порталу FanDay, пише Обозреватель. Він наголосив, що Тимощук сповна заслужив на таке ставлення до себе з боку України та критику зі сторони колишніх партнерів по національній команді, обравши бік зла. «Про це теж багато було сказано, що прийняли в Україні по відношенню до Тимощука, він це заслужив, таке ставлення з боку України, і з боку своїх колишніх партнерів, і народу, тож, більше мені, нічого сказати. Він обрав темний бік медалі. Він вибрав бік темряви, там і залишиться», – сказав Хацкевич.

Нагадаємо, що Анатолій відмовився засуджувати Росію за напад на Україну і лише на 16-й день агресії змі видавити з себе невеликий сторіс у Instagram, в якому просто закликав до миру.

Реклама Google

Telegram Channel