Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Портрет росії»: Подоляк відповів на погрози Медведєва влаштувати українцям «судний день»

"Портрет сучасної Росії — це Медведєв, який вкотре намагається комусь погрожувати останніми днями життя".

Фото: Фокус.

«Портрет росії»: Подоляк відповів на погрози Медведєва влаштувати українцям «судний день»

За словами радника ОП, Медведєв — забута історією людина, яка намагається здаватися серйозною і страшною, але насправді викликає лише жалість

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на гучні погрози експрезидента рф дмитра медведєва, який загрожував Україні «судним днем». У своєму Twitter Подоляк написав, що медведєв — маленька, забута історією людина, яка насправді викликає лише жалість. Про це повідомляє Фокус.

Радник глави ОП зазначив, що портрет сучасної росії — це медведєв, який вкотре намагається комусь погрожувати останніми днями життя.

«Маленька, забута історією людина, що намагається здаватися серйозною і страшною, а насправді викликає лише жалість», — пише Подоляк. Радник запитує, що може насправді медведєв та решта оточення президента путіна.

«Маленька, забута історією людина, що намагається здаватися серйозною і страшною, а насправді викликає лише жалість», — пише Подоляк.Радник запитує, що може насправді медведєв та решта оточення президента путіна.

«Ще трохи, і я вам усім покажу!» Покажете, що? Вб'єте чергову дитину?» — питає Подоляк чиновника країни, яка регулярно завдає ударів по мирним жителям України.

Зазначимо, що заступник голови Ради безпеки рф дмитро медведєв 17 липня пригрозив українській владі «судним днем» у разі завдання ЗСУ удару по території Криму. За його словами, якщо українські військові наважаться на подібне, то для всієї України миттєво настане дуже швидкий і важкий «судний день, від якого важко сховатися».

Раніше експрезидент рф дмитро медведєв заявив, що відмова України і країнам-членам НАТО визнавати Крим, який «повернувся в росію», становить для москви відкриту та системну загрозу. За його словами, коли до влади в Україні приходить черговий націоналіст, загроза переходить у відкритий конфлікт.

Читайте також: «Український прапор є, а от москалів і змій тут немає!».

Реклама Google

Telegram Channel