Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У москві скоро ревітимуть сирени

Фото: Укрінформ.

У москві скоро ревітимуть сирени

Схоже, що російські окупанти починають боятися відплати за криваве вторгнення в Україну. У москві вже навіть вирішили перевірити роботу системи оповіщення

У середу, 20 липня, увімкнуть навчальні сирени з повідомленням «Увага всім!», пишуть російські пропагандистські ЗМІ, передає 24 Канал. То ж росіяни нарешті зможуть хоч трошки відчути, як українці живуть через них вже майже 5 місяців.

московські чиновники заявили, що так готуються до виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характерів.

Сирени лунатимуть у всіх районах москви з 10:40 по 12:00 за місцевим часом. Триватимуть вони близько 1 хвилини. Повідомлення про «тривогу» транслюватимуть на радіо та телебаченні.

московські чиновники заявили, що так готуються до виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характерів. Мовляв, тренуються вчасно інформувати населення, а також перевіряють роботу надзвичайних та оперативних служб міста.

Такі перевірки двічі на рік по всій росії почали проводити з 2021 року. Вони відбуваються у першу середу березня та жовтня. Цього березня, коли держава-агресорка повномасштабно напала на Україну, сирени вирішили відкласти на невизначений період.

Читайте також: Сміливець вийшов на вулиці захопленого росіянами Маріуполя з прапором України (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel