Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
кадиров просить поставити ППО в горах Чечні

Злякався західної зброї?

Фото: УНІАН.

кадиров просить поставити ППО в горах Чечні

«Головний тік-токер» назвав це «попереджувальним тактичним заходом»

Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив про те, що Росії потрібні «нові стратегічні військові рішення». Саме тому він попросив розмістити в Чечні системи протиповітряної оборони і назвав це «попереджувальним тактичним заходом», передає УНІАН.

У своєму Telegram-каналі Кадиров заявив, що його військові «з легкістю заберуть» Київ і країни НАТО, якщо Путін дасть такий наказ.

Однак на тлі рішучості і готовності «відбирати» українську столицю лідер Чечні чомусь почав турбуватися про безпеку. 

Також він не забув в черговий раз подякувати Путіну за те, що він «дозволив» жителям Чечні воювати проти України.

«У сучасних умовах Росії потрібні нові стратегічні військові рішення. У зв'язку з цим варто провести безліч змін, але в першу чергу я вважаю, що в горах Чеченської Республіки, на південних рубежах Росії як ніколи потрібні системи ППО. Базу можна розмістити на місці танкової частини в Шалінському районі. Від ворога в будь-який момент можна очікувати що завгодно, тому нам необхідно попереджувальні тактичні заходи», - написав Кадиров.

Також він не забув в черговий раз подякувати Путіну за те, що він «дозволив» жителям Чечні воювати проти України. Звичайно ж, Кадиров не згадує слово «війна» і не називає речі своїми іменами.

«Ми і далі готові за наказом йти вперед, з легкістю забрати Київ і країни НАТО. Нашим підрозділам, загартованим у справжніх боях, не зможе протистояти ніяка армія світу. У нас є досвід, арсенал, віра, патріотизм, ідея і правда! Захід ще не розуміє, наскільки ми сильні!»,- написав Кадиров, який настільки не боїться НАТО і ЗСУ, що просить у Путіна ППО для Чечні.

Читайте також: У москві скоро ревітимуть сирени.

Реклама Google

Telegram Channel