Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
путін посилає вмирати в Україну переважно  «неруських» росіян, зростає невдоволення

Аналітики відзначають переважну кількість серед окупантів в Україні неетнічних російських батальйонів.

Фото: Ера.

путін посилає вмирати в Україну переважно «неруських» росіян, зростає невдоволення

Російський диктатор володимир путін намагається захистити етнічних «руських» від масової мобілізації та відправки воювати в Україну

Росіяни інших національностей зазнають непропорційно високих втрат і це вже викликає невдоволення. Про це йдеться у зведенні Інституту вивчення війни (ISW) за підсумками 18 липня, пише Ліга Новини.

Як зазначається, у Східному Сибіру з'явився рух Нова Тува – антивоєнна організація, що складається з активістів тувинської національної меншини. У росії їх вже почали звинувачувати у поширенні антивоєнної пропаганди та розпалюванні міжнаціональної ворожнечі всередині рф.

ISW та інші аналітики раніше відзначали переважну кількість серед окупантів в Україні неетнічних російських батальйонів, до складу яких входять війська з Чечні, Південної Осетії, Туви, Татарстану, Башкортостану, Чувашії та інших.

SW та інші аналітики раніше відзначали переважну кількість серед окупантів в Україні неетнічних російських батальйонів, до складу яких входять війська з Чечні, Південної Осетії, Туви, Татарстану, Башкортостану, Чувашії та інших.

Експерти ISW вважають, що ймовірна спроба путіна убезпечити етнічних росіян від масової мобілізації може спричинити опір і внутрішню напруженість у деяких етнічних анклавах росії, які, схоже, непропорційно несуть на собі тягар війни. 

Читайте також: «На Волині чиновник продав плитоноски для військових, які отримав безкоштовно».

Реклама Google

Telegram Channel