Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Почали вистрибувати з машин, як зрозуміли, що везуть до України»: дружина окупанта агітувала чоловіка тікати додому (Аудіо)

Загарбники бояться їхати на Україну.

Фото Defense Express.

«Почали вистрибувати з машин, як зрозуміли, що везуть до України»: дружина окупанта агітувала чоловіка тікати додому (Аудіо)

Чергову перехоплену бесіду росіян 19 липня оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. У ній дружина вмовляє окупанта повернутися додому

За її словами, у військовій частині неподалік Бєлгорода багато військових написали рапорти.

Вони 15 км бігли. Хтось родичам встиг зателефонувати і кричав: біжіть до прокуратури, пишіть швидше заяву.

«Їх завантажили в КамАЗи, типу ми веземо вас в аеропорт, щоб відправити додому. І в закритих КамАЗах відправили у бік України. Вони дорогою чухнули (зрозуміли. – Ред.) – почали прямо вистрибувати з машини. Тому що попереду колони йшов танк . Там стали стріляти в повітря», – розповіла росіянка.

Вона додала, що хтось із тих, хто втік з-під конвою, встиг зателефонувати родичам.

«Вони побігли в сторону, звідки їх везли. 15 км бігли. Хтось родичам встиг зателефонувати і кричав – біжіть до прокуратури, пишіть швидше заяву. Їх там тримали кілька днів як полонених. А коли пішов розголос, сказали, що везли ремонтні роботи проводити. Зараз ми теж почнемо так робити», – сказала дружина військового рф.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel