Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Ми уже розробляємо плани»: кадиров пригрозив демілітаризацією Польщі

Глава чечні планує "демілітаризовувати" країни НАТО

Фотоколаж 24 каналу.

«Ми уже розробляємо плани»: кадиров пригрозив демілітаризацією Польщі

рамзану кадирову, мабуть, забули сказати, що «друга армія світу» за три дні Київ не взяла. Бо глава чечні вже будує грандіозні плани з «демілітаризації» Польщі. Ба більше, на ній кадиров теж не збирається зупинятись

Про свої плани, а точніше – фантазії, кадиров розповів у соцмережах. Це одразу радісно поширили кремлівські ЗМІ, інформує 24 канал. 

Про те, як він планує почати «демілітаризовувати» країни НАТО глава чечні ділився у майже «світській бесіді за чашкою чаю» зі своїм помічником – командиром загону «ахмат» апти алаудіновим.

У дописі, що супроводжував відео, кадиров більше розповідав «героїчні» історії з життя алаудінова, аніж деталізував майбутнє «підкорення» країн Північноатлантичного альянсу.

Щоправда, у дописі, що супроводжував відео, кадиров більше розповідав «героїчні» історії з життя алаудінова, аніж деталізував майбутнє «підкорення» країн Північноатлантичного альянсу.

Так бойовим досягненням і вмінням чеченця позаздрили би всі герої голлівудських бойовиків. кадиров запевняє, що алаудінов і «звільняв» 36 населених пунктів, і «шайтанів» на джипі шукав, і невмілими бійцями з квазіреспублік керував.

Читайте також: «Філіал психлікарні»: соцмережі висміяли росіянина на космічній станції

Реклама Google

Telegram Channel