Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Рецидивіст із Луганщини пішов на війну вбивати українців, аби заробити на вставні зуби

Війну в Україні зловмисник сприйняв як можливість підзаробітку.

Фото: ТСН.

Рецидивіст із Луганщини пішов на війну вбивати українців, аби заробити на вставні зуби

Війну в Україні неодноразово засуджений зловмисник сприйняв як можливість підзаробітку

Українські захисники взяли у полон окупанта-рецидивіста з Луганщини, який пішов на війну, щоб заробити на вставні зуби. Про це інформує ТСН з посиланням на пресслужбу СБУ.

Чоловік колись працював шахтарем, однак вирішив заробляти на життя легшим «ремеслом». За що неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі. Починаючи від 2006 року, тричі був засуджений за торгівлю наркотиками. І востаннє звільнився тільки у 2021-му. 

Війну в Україні зловмисник сприйняв як можливість підзаробітку. Після початку повномасштабного вторгнення рф він зателефонував до ворожого військкомату і підписав контракт як доброволець.

Війну в Україні зловмисник сприйняв як можливість підзаробітку. Після початку повномасштабного вторгнення рф  він зателефонував до ворожого військкомату і підписав контракт як доброволець.

«Стал добровольцем из денежных мотивов. Чтобы я мог вставить себе зубы хоть немного. Как можно зубы вставить, если нигде ни работы нет, ничего. А за 15 рублей зубы не вставить нигде... Взял и просто служил», – говорить загарбник.

Окупант розповідає, що його підрозділ ніхто не навчали військової підготовки, а боєкомплекти та спорядження видали «для галочки». У Сєвєродонецьку їхвідправили у зону бойових дій і поставили задачу: закріпитися на позиції.

 «Доброволець» завдання провалив, але на відміну від п’яти колег по службі, які загинули на його очах, залишився в живих. Тепер принаймні розуміє, що його використали, як «гарматне м’ясо». Наразі разом з іншими полоненими він дає свідчення слідчим», – зазначили в СБУ.

Читайте також: «В росії примусили розібрати дах будинку через жовто-блакитний колір».

Реклама Google

Telegram Channel