Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Пес Патрон святкує День народження: що йому подарувати (Фото)

Вітаємо!

Фото: Інстаграм Патрона.

Пес Патрон святкує День народження: що йому подарувати (Фото)

20 липня йому виповнилося три роки

4-лапий сапер із ДСНС Патрон святкує свій третій день народження. Про це повідомляє «Дивогляд« із посиланням на його Instagram.

Хочу попросити допомогти мені зібрати кошти на велику миску корму для собачок і котиків, в яких поки немає свого дому: хотів би їх пригостити в честь свого дня народження.

«Мені 3 роки. І я найщасливіший пес у Всесвіті. У мене є любляча сім'я, я маю достобіса іграшок, я допомагаю рятувати життя людей, і у мене щодня є що їсти. А ще у мене є ви! І мені справді не байдуже, як у вас справи. Чи сумуєте ви, як вас розвеселити. Я хотів, щоб у цьому профілі ви знаходили натхнення і розраду. Маю надію, я справляюсь з цим.

 
 

 Я знаю, що ви зараз думаєте: «Що б такого тому Патрону подарувати». По-перше, свою усмішку. Ось просто зараз усміхніться. Дякую. По-друге, хочу попросити допомогти мені зібрати кошти на велику миску корму для собачок і котиків, в яких поки немає свого дому: хотів би їх пригостити в честь свого дня народження. Це зовсім необов'язково, лише якщо у вас є можливість. Я знаю, що зараз кожна копійка не зайва, тому все зрозумію. Всі гроші передам моїм друзям в UAnimals (зоозахисна організація. – Ред.)»

Читайте також: Луцьк приєднується до акції «Біжи за «Азовсталь».

Реклама Google

Telegram Channel