Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У розвідці розповіли, які ще ракети залишились у рашистів

Не ігноруйте сигналів тривоги.

Фото: 5 Канал.

У розвідці розповіли, які ще ракети залишились у рашистів

росія щодня обстрілює Україну ракетами. Однак більшу частину свого запасу окупанти уже вичерпали

Про це заявив представник Головного управління розвідки міноборони Вадим Скібіцький під час брифінгу в Media Center Ukraine, повідомляє 24 канал. Брак крилатих ракет для комплексів «Іскандер» зараз дуже помітний.

Вадим Скібіцький заявив, що росія за час повномасштабного вторгнення використала 55 – 60% запасів крилатих ракет («Іскандер», «Калібр») та ракет повітряного базування «(Х-101, Х-555).

Найменше запасів в окупантів залишилося серед ракет «Іскандер». Зараз навіть помітно, що росіяни все рідше використовують їх для атак.

росія за час повномасштабного вторгнення використала 55 – 60% запасів крилатих ракет («Іскандер», «Калібр») та ракет повітряного базування «(Х-101, Х-555).

Проблемою для окупантів, як зауважив Скібіцький, є те, що ракети, які застосовують росіяни у війні, є досить новим для них озброєнням. Для їхнього виробництва використовувати іноземні деталі, які зараз через санкції вони не можуть отримати.

Водночас у росіян досі чималий зараз старого радянського озброєння – техніки та боєприпасів. Серед них і ракети Х-22, які окупанти вже двічі запускали з території Білорусі. Зараз навіть чимало техніки знімають з консервації та відправляють до України.

Запаси радянського озброєння у росії дуже великі, тому Скібіцький зазначив, що точно підрахувати, скільки ще зброї залишилося у ворога надзвичайно складно.

Читайте також: рашисти загнали важку техніку до машинної зали енергоблока ЗАЕС.

Реклама Google

Telegram Channel