Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Від Дніпра до Бахмута: горохівчани знову поїхали на передову (Фото)

Отець Андрій Сидор освятив вантажі й помолився за спокійну дорогу екіпажів, повернення додому з перемогою всіх захисників.

Фото читачів volyn.com.ua.

Від Дніпра до Бахмута: горохівчани знову поїхали на передову (Фото)

Сьогодні, 21 липня, на подвір’ї Свято-Вознесенського храму м. Горохів декан Горохівського благочиння і настоятель храму о. Андрій Сидор вже вкотре благословив у неблизьку дорогу волонтерів 

Із волонтерського центру, який координує Віталій Гладун, Віталій Нагорняк і Сергій Шваєвський вирушили в саме пекло війни: Костянтинівку, Бахмут, Лисичанськ, Краматорськ. Везуть захисникам компресор, квадрокоптер, тепловізор, лопати, набори гайкових ключів, харчі… Більше 30-ти земляків порадують адресними передачами. 

У Запорізькій області їх чекає горохівчанин Микола Чижик. Недавно він передав у тил для ремонту автомобіль. Його швидко відновив Роман Березовський із Миркова, старанно пофарбували Віталій Нечипорук та Богдан Гладун, а з ними – і син бійця Андрій.

Везуть захисникам компресор, квадрокоптер, тепловізор, лопати, набори гайкових ключів, харчі…

Тим часом сам Віталій Гладун поспішає в Дніпро з черговим вантажем, який з Німеччини передав Андрій Кленк. Цього разу завдяки своїм німецьким друзям Karlsy Erlebnis й Roberty Dahl Андрій адресував в українські госпіталі 37 медичних ліжок. 7 із них Віталій Гладун залишить для поранених у Луцькому військовому госпіталі, решту доставить у лікарні Дніпра.

Горохівські волонтери також традиційно везуть на фронт свіжий номер газети «Волинь».

 
 
 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel