Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Пластичний хірург передрік незвичайні зміни на обличчі путіна

«Обличчя путіна дійсно виглядає все більш одутлим...»

Фото Associated Press.

Пластичний хірург передрік незвичайні зміни на обличчі путіна

Слоссер засумнівався в хворобі російського диктатора, про що раніше писали ЗМІ

Розмови про нібито смертельну хворобу російського диктатора путіна, ймовірно, є свідомо запущеною дезінформацією. Її мета - виявлення ворогів і людей, яким не слід довіряти.

При цьому сам диктатор за останні роки не став виглядати гірше і значно старше, хоча зміни в його зовнішності є, розповів ТСН відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер.

Обличчя путіна дійсно виглядає все більш одутлим.

«На мій погляд, путін не хворий, навпаки, швидше за все, він користується результатами інноваційних технологій, що дозволяють продовжити життя і відстрочити старіння. У свій час я працював в москві й знаю, що цій темі там приділяють багато уваги, а в світовій науці є досить успішні розробки», - зазначив експерт.

За словами Слоссера, обличчя путіна дійсно виглядає все більш одутлим. Ймовірно, через ін'єкції філерів.

«Саме таким способом путін бореться зі зморшками. Але шкіра з кожним роком провисає все більше, і лікарям доводиться збільшувати обсяг філерів. Таким чином обличчя путіна поступово стає все більш кулястим і надутим. Думаю, якщо чутки про його хворобу неправда і він проживе досить довго, то ми рано чи пізно побачимо, як ця кулька лопне», - спрогнозував він.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel