Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Відомий співак з Луцька зізнався, чи забрав дружину й синів в Україну

«Ти дивився це на екрані і боліло та болить, а коли ти бачиш це на власні очі – сльози просто рікою».

Волинь-нова

Відомий співак з Луцька зізнався, чи забрав дружину й синів в Україну

Артиста Monatik застала російська агресія під час відпустки в Барселоні. Зізнався, що повернення в Україну нагадало йому довоєнний час, коли він приїжджав додому після довгих турів

Але зазначив, що зараз – зовсім інший настрій і картини навколо. Про це розповів в програмі «Сніданок з 1+1», пише «Газета по-українськи».

«Враховуючи, що у мене декілька років поспіль життя було у ритмі та русі – то ти наче повернувся додому з туру. Щоправда, Київ пустіший, ми їхали через Макарів, просто розриває серце навпіл від побачених розбитих будинків. Ти дивився це на екрані і боліло та болить, а коли ти бачиш це на власні очі – сльози просто рікою», – прокоментував співак.

Ти дивився це на екрані і боліло та болить, а коли ти бачиш це на власні очі – сльози просто рікою.

Додому він повернувся один. Його дружина Ірина і двоє синів – Платон і Данило – залишились за кордоном. Monatik зізнається, що сумує за родиною: вдома порожньо і не вистачає дитячого сміху.

«Ми весь час на відео. Нещодавно Дані відеозв'язком вирвали другий молочний зуб. Перший встиг я вирвати, а другий вже робила дружина. Телефонує мені такий беззубік, зубна фея також прилітала. А малий Платон весь час каже: «Ну вирвіть мені теж зуб. Чому тільки до Дані прилітає зубна фея?». Кажемо йому, щоб він не поспішав так дорослішати. Але він завжди засмучується, що у Дані випадає зуб, а у нього ні», - поділився Monatik.

Щодо повернення близьких в Україну, то артист зазначив, що вони весь час в емоційній ямі та не знають, чого очікувати завтра. Його родина, як і більшість українців, просто живе сьогоднішнім днем.

Monatik повернувся в Україну й дав перший концерт у київському метро. Зірка виступив на станції Майдан Незалежності. Це перший виступ Дмитра Монатіка від початку війни. Його російська агресія застала за кордоном. Послухати улюбленого виконавця прийшли військові, медики, волонтери й знайомі артиста.

Реклама Google

Telegram Channel