Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Переселенець зі Слов'янська відкрив на Волині кіоск з шаурмою

Люди кажуть, що смачно.

Фото Суспільне. Волинь.

Переселенець зі Слов'янська відкрив на Волині кіоск з шаурмою

Власну справу в Колках започаткував переселенець з Донецької області Андрій Зволинський

Чоловік в селищі Колки зареєструвався як підприємець, відкрив кіоск та продає шаурму. На робочому місці вивісив стяг України, щоб підіймати патріотичний дух. Про це повідомляє Суспільне.

Андрій Зволинський у селищі живе з дружиною та донькою п'ятий місяць. Їхній дім у Солов'янську, нині стоїть без вікон, там щоденні прильоти.

У рідному місті чоловік був найманим працівником, випікав лаваші. У Колках спочатку знайшов роботу на кондитерському підприємстві, але зрозумів, що сім’ї потрібен більший і стабільний дохід. Об'єднався з другом та започаткував власну справу.

Об'єднався з другом та започаткував власну справу.

«У мене не було стартового капіталу. Ми залишили свій дім, приїхали. Нас поселили у церкві. Дали нам хатинку. Допомагав мій друг, він просто повірив у мене, в мою ідею і ми якось разом. Він – фінансує. Я – працюю», – розповів підприємець.

Кіоск з шаурмою відкрив на місцевому ринку. Працює він перший тиждень, але жителі Колок вже добре знають підприємця, адже його ятка вирізняється з-поміж інших, на ній майорить державний прапор, — сказала колківчанка Лідія Бондарук.

«Молодий, старанний. У кіоску сам ремонт зробив. Гарно, смачно готує, люди одобрюють», – говорить жителька Колок Світлана Цнитюк.

 

Читайте також:  У Польщі розповіли, як готуються до можливого протистояння з росією

Реклама Google

 

Telegram Channel