Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Перелом настав: ЗСУ готові до звільнення Херсона – Хлань

Фото: УНН.

Перелом настав: ЗСУ готові до звільнення Херсона – Хлань

Переломний момент на фронті у Херсонській області вже настав. ЗСУ зайняли провідну позицію та відкрито починають контрнаступальні дії

Таку заяву зробив депутат Херсонської облради та радник голови обласної військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі Espreso.tv, передає УНІАН.

Розуміючи, що перелом настав, окупанти почали у поспіху видавати пропагандистські укази, наприклад, про підготовку до проведення «референдуму», зокрема, про організацію виборчкомів на місцях.

«Стратегічні кроки, які були зроблені по Антонівському та Дар'ївському мостах, по знищенню боєприпасів, командних пунктів, техніки у тилу ворога і по лінії зіткнення – це результати підготовчої роботи. Тепер питання у більш потужних і точних артилерійських ударах по лінії фронту та у зачистці орків на зайнятих ними позиціях», – зазначив він.

За словами Хланя, розуміючи, що перелом настав, окупанти почали у поспіху видавати пропагандистські укази, наприклад, про підготовку до проведення «референдуму», зокрема, про організацію виборчкомів на місцях.

«Напевно, окупанти почали готувати нові цілі для HIMARS, я так розумію. Тому що якраз ось ці центри виборчкомів будуть новими цілями з тими зрадниками, які погодяться там працювати», – попередив Хлань.

Читайте також: З трактором і танком: «Укрпошта» скоро введе в обіг нову марку.

Реклама Google

Telegram Channel