Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
росіяни навчатимуться з білорусами: анонсували масштабні військові маневри

Навчання охоплять 13 полігонів.

Фото: Відкриті джерела.

росіяни навчатимуться з білорусами: анонсували масштабні військові маневри

У російському Міноборони готуються до проведення масштабних військових навчань «Схід-2022», які планують провести на полігонах Східного військового округу

При цьому в оборонному відомстві країни-агресора переконують, що вони нібито не мають стосунку до війни з Україною. Про це повідомляє кремлівський пропагандистський ресурс РИА Новости, пише Патріот Донбасу.

«У період з 30 серпня до 5 вересня 2022 року з військами Східного військового округу під керівництвом начальника Генерального штабу збройних сил російської федерації відбудеться стратегічне командно-штабне навчання «Схід-2022», - йдеться у повідомленні.ʼ

«У період з 30 серпня до 5 вересня 2022 року з військами Східного військового округу під керівництвом начальника Генерального штабу збройних сил російської федерації відбудеться стратегічне командно-штабне навчання «Схід-2022», - йдеться у повідомленні.

У російському міністерстві переконують, що відпрацьовуватимуть застосування військ у процесі гарантування військової безпеки у східному регіоні. І ці дії нібито не мають стосунку до війни з Україною.

Крім сил округу до навчань буде залучено повітряно-десантні війська, далеку авіацію, військово-транспортну авіацію. Навчання охоплять 13 полігонів.

Міноборони також повідомило, що у маневрах візьмуть участь контингенти інших країн. Ймовірно мова йде про Білорусь.

Читайте також: «росія зазіхає захопити більше українських територій».

Реклама Google

Telegram Channel