Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Луцька влада розповіла, як видаватиме продуктові набори

У час війни чимало людей збідніло.

social.com.ua

Луцька влада розповіла, як видаватиме продуктові набори

Людей, які підлягають під перераховані категорії, будуть запрошувати на благодійні акції з роздачі допомоги

Виконком Луцької міськради затвердив Порядок отримання та поширення даної продовольчої допомоги, інформує сайт Луцької міськради.

Це відбулося на виконання угоди між виконавчим комітетом ради і Всесвітньою продовольчою програмою ООН щодо здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню України в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні.

Визначили категорії громадян, які зможуть отримати таку допомогу. 

Визначили категорії громадян, які зможуть отримати таку допомогу. Зокрема: діти з інвалідністю; діти-сироти/діти, позбавлені батьківського піклування; люди з інвалідністю/хронічним захворюванням; малозабезпечені домогосподарства з людьми похилого віку; домогосподарства з дітьми.

За розподіл продовольчої допомоги постраждалому від кризи населенню України, наданої Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй відповідатимуть різні структурні підрозділи міської ради та комунальні підприємства. 

Зазначимо, що продовольча допомога буде надаватися у різних формах: - в оригінальному фасуванні; - у порційному фасуванні; - у формі готової продукції/готових страв; - у формі продуктових наборів.

Читайте також: «У Рівному роздаватимуть жителям сіль»

Реклама Google

Telegram Channel