Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Пушилін у Бресті закликав звільнити «російське місто» Луцьк

Пушилін - ставленик кремля в окупованих районах Донецької області.

Фото Обозреватель.

Пушилін у Бресті закликав звільнити «російське місто» Луцьк

Ватажок терористів «ДНР» Денис Пушилін, який у середу, 27 липня, здійснив вояж у білоруський Брест, відзначився черговою скандальною заявою про Україну. Він заявив, що прийшов час «звільняти Київ, Чернігів, Полтаву, Одесу, Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя і Луцьк»

Про це ставленик злочинного путінського режиму написав у своєму Telegram-каналі. При цьому Пушилін несподівано блиснув «знаннями» історії і заявив, що всі ці міста засновані «російськими людьми». Про те, чому це раптом українські міста стали «російськими», «МММ-ник» із Донецька не згадав, пише Обозреватель.

У Бресті терорист склав компанію іншим представникам путінського режиму – главі «єдиноросів» Андрію Турчаку та послу РФ у Білорусі Борису Гризлову.

Причиною загострення Z-хвороби у терориста стало, очевидно, відзначення 78-ї річниці звільнення Бреста від німецьких загарбників, якому було присвячено «міжнародний контакт» терориста.

До слова, у Бресті терорист склав компанію іншим представникам путінського режиму – главі «єдиноросів» Андрію Турчаку та послу РФ у Білорусі Борису Гризлову.

Реклама Google

Telegram Channel