Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
На Волині в ДТП загинули поліцейський і нацгвардієць: подробиці аварії

Смертельна аварія сталася 27 липня.

Фото: Нововолинськ інфо.

На Волині в ДТП загинули поліцейський і нацгвардієць: подробиці аварії

Автомобіль наїхав на правоохоронців, коли ті перевіряли інше авто

27 липня, на автодорозі Нововолинськ – Володимир на тимчасовому контрольно-пропускному пункті на виїзді з Нововолинська легковий автомобіль, за кермом якого був сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Вони загинули на місці аварії.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на ДБР.

Окрім винуватця аварії, в автівці перебувало ще двоє пасажирів, одного з них із травмами госпіталізували.

За кермом якого був сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Вони загинули на місці аварії.

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, затримали водія. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ст.286 ч.3 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років).

Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, в пресслужбі поліції Волині повідомили, що внаслідок ДТП, загинув дільничний офіцер Ковельського районного управління Мороз Ігор Володимирович. Поліцейському було лише 40 років. Без батька залишилось двоє неповнолітніх дітей.

Реклама Google

Telegram Channel