Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Відомий комік насмішив пародією на Лаврова в Африці: «Захарова, як ця задниця називається» (Відео)

Сергій Лавров нібито поїхав в «африканське турне».

Скріншот з відео.

Відомий комік насмішив пародією на Лаврова в Африці: «Захарова, як ця задниця називається» (Відео)

Цього разу у полі зору Юрія Великого опинився Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров

У відео Великий, який пародіює лаврова, постає з піцею навколо шиї. На початку ролика Юрій в образі Лаворва говорить: «В рамках турне країнами Африки дуже радий сьогодні перебувати у вашій «костеприимной» країні. Як країна називається? Захарова, як ця задниця називається, у якій ми зараз? Та до чого тут спецоперація. Я маю на увазі де ми зараз перебуваємо?» – каже «Лавров», передає ТСН.

Коли ж «Лавров» дізнався, що він в Уганді, до мешканців країни він звернувся «люди угандони», «угондянці», «угондяне». Врешті, Лавров каже: «Корочше, мешканці уганської області».

Лаврова зустріли свіжоскошеною травою на підлозі.

Поки «Лавров» говорить свою промову, на нього одягають намисто з бубликів, часнику, туалетного паперу, кірки від кавуна, а за вуха йому одягають лапшу: «Давайте, давайте. Я так зрозумів, ми вам вішаємо, ви - нам».

Як відомо, днями Сергій Лавров поїхав в «африканське турне». Там путінський прихвостень зіштовхнувся з місцевими традиціями, які не властиві західному світу, а тому Лавров потрапив в очевидно незручні для нього ситуації.

Так, в Ефіопії Лаврова зустріли свіжоскошеною травою на підлозі. У цій країні це символізує достаток та благополуччя. У Мережі пригадали, що Лаврова в рф називають «сумною конячкою» та побачили у світлині кумедне співпадіння. Також під час візиту до однієї з африканських країн Лаврову повісили вінок на шию, який користувачі соцмереж назвали «піцою». У Мережі іронічно зауважують, що Лавров «замовляв овес, але йому привезли піцу».

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

 

Telegram Channel