Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Як знайти ідеальну трендову сукню?

Сукні від Solmar мають великий вибір, тож серед них не складно знайти варіант саме для себе.

Фото: solmar.com.ua.

Як знайти ідеальну трендову сукню?

Практично кожен із нас має бажання слідувати за сучасною модою, випробовувати нові тенденції та змінювати свій зовнішній вигляд. Зараз такі люди мають чудову можливість, адже різноманітність нинішньої моди вражає своєю універсальністю та практичністю

Сьогодні не складно одягатися так, щоб виглядати одночасно стильно та не зазнавати труднощів через це.

Так само простою стала задача поєднувати з різним одягом сукні, оскільки вони виглядають достатньо просто та універсально, тож їх легко підлаштувати практично під кожен стиль. Сукні від Solmar мають великий вибір, тож серед них не складно знайти варіант саме для себе.

Як правильно вибрати сукню?

Основними критеріями, за якими треба обирати сукню, є:

  • довжина;

  • рукав;

  • виріз;

  • матеріал;

  • колір.

Довжина міні ніколи не втрачає актуальність, оскільки підходить під будь-який тип фігури та зріст. Останнім часом все більшої популярності набирають сукні міді. Вони, як правило, підкреслюють високий зріст.

Виріз може бути різних варіацій: звичайний, з комірцем, квадратний, V-подібний. Різні вирізи підкреслюють різні частини тіла.

Сукні Solmar виготовляються з якісного трикотажу (більш повсякденний варіант) та сатину і може мати різну текстуру (рубчик, мілкий рубчик чи гладка).

Усі представлені кольори є здебільшого базовими (чорний, бежевий, білий, коричневий), та зустрічаються також більш яскраві варіанти (зелений, жовтий, синій, малиновий тощо).

Окремі фасони мають велику популярність. Сукня-комбінація виготовляється з сатину, має довжину міді (нижче коліна) та тонкі бретелі, чимось схожа на білизну. Частіше використовується як вечірній варіант. Також актуальні трикотажні моделі з довгими рукавами в рубчик з вирізами по боках. Сукні polo чимось схожі на сорочки: мають комірець, короткий рукав, більше відповідають спортивному стилю, зазвичай довжини міні.

Де купити трендову сукню?

Інтернет-магазин Solmar пропонує оригінальний одяг, який виготовляють, спираючись як на майбутні тенденції, так і на базові потреби, що робить сукні цього тренду унікальними елементами.

Telegram Channel