Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Ядерний терор росії вимагає рішучішої реакції, – Зеленський – голові Європейської ради

Президент закликає світ не ігнорувати ядерну загрозу.

Фото ОПУ.

Ядерний терор росії вимагає рішучішої реакції, – Зеленський – голові Європейської ради

Глава Української держави також наголосив на важливості якнайшвидшого розблокування пакета макрофінансової допомоги для України

Президент України Володимир Зеленський поінформував голову Європейської ради Шарля Мішеля про ситуацію на полі бою, зокрема на Запорізькій атомній електростанції. 

Про це глава Української держави написав у Твіттері, передає «Укрінформ».

Ядерний терор вимагає рішучішої відповіді від міжнародної спільноти – санкцій на російську атомну галузь і ядерне паливо.

«Поговорив із Шарлем Мішелем, розповів про ситуацію на полі бою, зокрема на Запорізькій АЕС. російський ядерний терор вимагає рішучішої відповіді від міжнародної спільноти – санкцій на російську атомну галузь і ядерне паливо», – зазначив Зеленський.

За його словами, під час розмови також було позитивно оцінено старт експорту збіжжя морським шляхом. Окрім того, було скоординовано підготовку до саміту Кримської платформи та інших заходів.

Як повідомлялося, останніми днями російські загарбники активно обстрілюють майданчик Запорізької атомної електростанції та місто Енергодар. Ворожі обстріли становлять серйозну загрозу для ядерної безпеки.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel