Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Вчені розкрили пікантний секрет жіночого організму

У The Journal of Neuroscience опублікували дуже цікаву роботу про пошук ділянки мозку, яка реагує на збудження клітора.

Фото ілюстративне.

Вчені розкрили пікантний секрет жіночого організму

Точка G — у мозку. Вчені розкрили секрет жіночого оргазму

Вчені поклали край суперечкам, де саме знаходиться «точка G», досліджуючи соматосенсорну кору головного мозку. Про це пишуть НВ.

Інформацією про відкриття поділилася гінеколог Наталія Лелюх, відома як Доктор Наташа: «Вчені довго шукали точку G у жінок і не знайшли її, хоча є достовірні свідчення, що пошук сподобався як дослідникам, так і піддослідним. Можливо, саме отримане задоволення наштовхнуло вчених на пошуки іншої точки в іншому місці.

А саме, у корі головного мозку жінки (Так! Так! Нарешті вчені визнають, що жіноче лібідо в голові, а не в гормональних аналізах). 

А саме, у корі головного мозку жінки (Так! Так! Нарешті вчені визнають, що жіноче лібідо в голові, а не в гормональних аналізах). 

20 грудня 2021 року в The Journal of Neuroscience опублікували дуже цікаву роботу про пошук ділянки мозку, яка реагує на збудження клітора.

Соматосенсорна кора - це така область мозку, яка в цілому розпізнає дотик, але в цій зоні, як у дитячому калейдоскопі з різних кольорових скелець, є окремі ділянки, що відповідають за тактильну стимуляцію різних ділянок тіла. Вчені десятиліттями намагалися знайти те скельце, яке відповідає за ділянку клітора, але отримували суперечливі результати. І не дивно, тому що якщо ви в дитинстві дивилися в калейдоскоп на світло, то бачили, як дрібний рух рукою повністю змінює картинку в окулярі. Щодо «точки оргазму» виявилося майже те саме. Сексуальні переживання у кожної жінки різні та розташування відповідної сенсорної зони виявилося різним.

Більш того! Товщина цієї ділянки у кожної жінки була різною, і залежала від частоти статевих контактів і кліторальної стимуляції. Автор убік: я давно стверджувала, що «оргазм» можна прокачати регулярними тренуваннями.Регулярна стимуляція клітора в режимі, що підходить конкретній жінці, а не уколи в піхву(сцена насильства і грубої лайки) зроблять ваш оргазм неповторним.

А найкращий афродизіак — це донація на ЗСУ та щоденні звіти щодо втрат роzzіянців».Чи

Читайте також: «Астрологи назвали 4 знаки зодіаку, які не знатимуть бід до кінця року».

Реклама Google

Telegram Channel