Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Коли закінчиться війна: прогноз від найсильнішого екстрасенса України

Олена Курилова закликає кожного зробити хоч щось для наближення перемоги.

Фото Українці Сьогодні.

Коли закінчиться війна: прогноз від найсильнішого екстрасенса України

Переможниця шостого та восьмого сезонів проекту «Битви екстрасенсів» Олена Курилова в інтерв’ю Григорію Решетнику зробила прогноз про те, коли ми переможемо рашистів

«Раніше я казала, що день літнього сонцестояння проявить майбутнє України, але я не побачила добра, - сказала віщунка. - Розклад був кривавий і не добрий. А тепер я чекатиму 1 листопада. На Хелловін вночі я буду робити розклад. Я подивлюся далі.

Перемога буде, але вона буде дуже складна і дуже-дуже великими силами. Великими жертвами.

Перемога буде, але вона буде дуже складна і дуже-дуже великими силами. Великими жертвами. Від нашого розуму, від наших сердець залежить, як ми це зможемо пережити. А жити треба. Для дітей своїх, сім'ї, для майбутнього. Головне — не «навивати» біду. Не потрібно наплакувати, наскиглювати. Треба обов’язково працювати. Робити хоч щось для перемоги й людей. Бо сісти та скиглити — це не про життя», — зазначила Олена.

ДО РЕЧІ

Велику війну Олена Курилова передбачила ще у 2018 році. Вона знала, що бійня почнеться у 2022-ому, але думала, що це станеться 2 березня, а не 24 лютого. Так чи інак, 22 лютого, напередодні повномасштабного вторгнення росіян, Олена поїхала в Бердянськ до своєї мами, щоб вивезти її: «Збирайся, бо я не хочу витягувати тебе потім з окупації».  Мама ніяк не могла повірити, що росія знову нападе. Але коли 24 лютого волна очула перші вибухи, то склала речі лише за 5 хвилин.

Реклама Google

 

Telegram Channel