Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Маленькі ковельчани зібрали кошти для ремонту безпілотника (Фото)

Майбутнє України.

Фото Ковельської міськради.

Маленькі ковельчани зібрали кошти для ремонту безпілотника (Фото)

Вчора на зустріч з міським головою Ігорем Чайкою прийшли юні ковельчани. Хтось із них раніше займався футболом, хтось грав на фортепіано, малював, а зараз вони — волонтери

Семеро чудових дітей збирають кошти для нашої армії, продаючи власні іграшки, йдеться на сайті Ковельської міськради.

Як розповідає бабуся одного хлопчика Любов Гузар, яка і допомагає дітворі, всі вони щодня летять на свій пост, аби тримати там оборону. Часто забувають про обід, не зважають на погоду, адже тепер мають надважливе завдання — допомагати нашим Збройним Силам. Кажуть, що більшість людей дуже схвалюють те, чим вони займаються. До речі, у стрічці Фейсбук діти стали уже місцевими героями. Їх фотографують, розповідають про них, захоплюються ними.

Дивлячись на таких дітей, як ви, розумієш, що у ворога ніяких шансів немає. Все буде Україна.

Ковельчани зібрали 13 тисяч гривень та 20 злотих. Гроші сьогодні передали Олексію, працівнику одного з волинських вишів. Йому нещодавно військові привезли збитий безпілотник ворога, який він з колегами ремонтуватиме. І для цього необхідно майже 30 тисяч гривень. Тож кошти ковельської дітвори і будуть використані для того, аби цей апарат передати на службу українській армії.

 

 

 

 

 

 Ігор Чайка подякував дітям, батькам, пані Любові за таку прекрасну роботу. І пообіцяв, що надалі вони підтримуватимуть ініціативу цих хлопчиків і дівчаток, які дуже хочуть працювати, так вони називають своє волонтерство.

«Дивлячись на таких дітей, як ви, розумієш, що у ворога ніяких шансів немає. Все буде Україна», – сказав своїм гостям Ігор Чайка.

А також мер просить усіх підтримати дітей у їх благородній справі.

Читайте також: У Ковелі таки перейменують вулицю на честь загиблих Героїв – батька і сина (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel