Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Зеленський, Ердоган і генсек ООН говорили 40 хвилин

Переговори були нетривалими.

Фото Главком.

Зеленський, Ердоган і генсек ООН говорили 40 хвилин

У Львові відбулася тристороння зустріч президента України Володимира Зеленського, очільника Туреччини Тайіпа Ердогана та генсека ООН Антоніу Гутерріша

Зустріч відбулася у Палаці Потоцьких. Сторони обговорили зернову угоду, кроки, які можна вжити для припинення війни Росії проти України дипломатичним шляхом, і ситуацію на Запорізькій АЕС. 

Тристороння зустріч президентів України і Туреччини Володимира Зеленського та Реджепа Тайїпа Ердогана і Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерріша у Львові тривала близько 40 хвилин.  

На зустрічі також були присутні голова МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу, голова Національної розвідувальної організації (MİT) Туреччини Хакан Фідан та прессекретар президента Ібрагім Калин.

Зеленський вже провів двосторонні переговори з президентом Туреччини Тайіпом Ердоганом.

Нагадаємо, що у Львові Зеленський вже провів двосторонні переговори з президентом Туреччини Тайіпом Ердоганом.

Також глава української держави поговорив з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем. Сторони домовилися про продовження координації в реалізації зернової ініціативи. Обговорили можливі напрямки її розвитку, питання незаконної та примусової депортації українців, звільнення з полону наших військовослужбовців і медиків.

Реклама Google

Джерело: Главком.
Telegram Channel