Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У поляків буде свій «Слуга народу»

Перші кадри польської версії комедії, яка так припала до душі українцям.

Фото: Polsat.

У поляків буде свій «Слуга народу»

У Варшаві знімають свою версію української комедії

Польська компанія Polsat замовила створення локальної адаптації комедійного політичного телесеріалу виробництва студії «Квартал-95» — «Слуга народу». Права придбала польська компанія Polot Media понад два роки тому. Зйомки проходять у Варшаві й завершаться уже в листопаді.

Про це повідомляють на сайті компанії, інформує Суспільне.

«У польській версії головного героя звуть Ігнатій. Він 36-річний розлучений чоловік, живе зі своїми батьками, сестрою і племінницею. Це інтелігент в образі британського прем'єр-міністра Вінстона Черчилля (1940—1945 і 1951—1955, — ред.), улюблений учитель в школі й порядна людина. Ставши президентом, він відмовляється від усіх привілеїв та зручностей і продовжує їздити на велосипеді на роботу», — зазначають у компанії.

 Це інтелігент в образі британського прем'єр-міністра Вінстона Черчилля (1940—1945 і 1951—1955, — ред.), улюблений учитель в школі й порядна людина. Ставши президентом, він відмовляється від усіх привілеїв та зручностей і продовжує їздити на велосипеді на роботу», — зазначають у компанії.

Головну роль у комедії виконує польський актор Марцін Гицнар. Зйомки проходять у Варшаві й завершаться восени. Серіал спочатку буде доступний на сайті та в додатку Polsat Box Go.

 

 

 

«Слуга народу» — український телесеріал, створений «Студією Квартал 95». Головну роль сільського вчителя Василя Голобородька виконує нинішній президент України Володимир Зеленський.

Серіал став лауреатом численних кінопремій у США, Німеччині та Південній Кореї. Стрімінговий сервіс Netflix викупив права на показ у 2016 році.

«Ми дуже пишаємося тим, що є творцями українського серіалу, який з'явиться на Netflix. Це прорив для всієї української телевізійної індустрії», — заявляв тоді сам Зеленський.

Крім того, тоді ж у 2016 році американська компанія FOX Studios купила права на формат серіалу.

Читайте також: ««У тебе завтра не встане»: відео про «відьом» із Конотопу потрапило в американське комедійне шоу (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel