Як приготувати пишні яблучні оладки: сезонні рецепти
Смак страви кожен раз буде новим, в залежності від сорту яблук
Яблучні оладки - просте в приготуванні і ситне блюдо, ідеальне на сніданок. Готується воно дуже швидко - 10 хвилин, і пишні рум'яні оладки готові.
Пишні яблучні оладки:
Яблука - 4 шт.
Цукор - 3 ст. л.
Пшеничне борошно - 4 ст. л.
Яйця - 1 шт.
Кориця - 0,5 ч. л.
Олія для смаження.
Яблука помити, очистити шкірку, якщо вона щільна. Натерти на крупну тертку. Натерті яблука перекласти в глибоку миску. Додати цукор і ретельно перемішати з яблуками. Додати в цю масу корицю і знову перемішати. Вмішати яйце. Перемішати суміш до однорідності.
Борошно вмішувати в тісто невеликими порціями, щоб в тісті не було грудок.
У яблучну суміш додати просіяне борошно. Борошно вмішувати в тісто невеликими порціями, щоб в тісті не було грудок. Розігріти сковороду з олією. Викласти оладки на сковороду столовою ложкою і посмажити на розпеченій сковороді з двох сторін до золотистого кольору.
Читайте також: «Якщо вродили кабачки: топ рецепти смачних закусок для господинь»