Курси НБУ $ 41.40 € 45.14
Як приготувати пишні яблучні оладки: сезонні рецепти

Треба чистити шкірку, якщо вона щільна.

Фото: ua.depositphotos.com.

Як приготувати пишні яблучні оладки: сезонні рецепти

Смак страви кожен раз буде новим, в залежності від сорту яблук

Яблучні оладки - просте в приготуванні і ситне блюдо, ідеальне на сніданок. Готується воно дуже швидко - 10 хвилин, і пишні рум'яні оладки готові. 

Пишні яблучні оладки:

Яблука - 4 шт.

Цукор - 3 ст. л.

Пшеничне борошно - 4 ст. л.

Яйця - 1 шт.

Кориця - 0,5 ч. л.

Олія для смаження.

Яблука помити, очистити шкірку, якщо вона щільна. Натерти на крупну тертку. Натерті яблука перекласти в глибоку миску. Додати цукор і ретельно перемішати з яблуками. Додати в цю масу корицю і знову перемішати. Вмішати яйце. Перемішати суміш до однорідності.

Борошно вмішувати в тісто невеликими порціями, щоб в тісті не було грудок.

У яблучну суміш додати просіяне борошно. Борошно вмішувати в тісто невеликими порціями, щоб в тісті не було грудок. Розігріти сковороду з олією. Викласти оладки на сковороду столовою ложкою і посмажити на розпеченій сковороді з двох сторін до золотистого кольору.

Читайте також: «Якщо вродили кабачки: топ рецепти смачних закусок для господинь»

Реклама Google

Telegram Channel