Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Херсон повністю деокупують через «жест доброї волі» – активіст Молчанов

Фото: Українська правда.

Херсон повністю деокупують через «жест доброї волі» – активіст Молчанов

Багато військових експертів схиляються до думки, що вже цього року почнеться масштабний контрнаступ ЗСУ на Півдні, і зокрема до кінця року вдасться звільнити Херсон. І схоже, нам варто чекати там чергового «жесту доброї волі»

Таку думку 24 каналу озвучив херсонський активіст Володимир Молчанов. Він розповів: на те, що буде такий «жест» вказують багато ознак.

«Херсон повністю деокупують через «жест доброї волі», – наголосив Молчанов.

Активіст зазначив, що наказ залишити Херсон може бути навіть не з кремля. «Жест доброї волі» відбудеться через доведення до страху і розпачу низових ланок російської армії. Зокрема, молодшого офіцерського складу, які командують підрозділами, і солдатів.

«Дезертирство набуде таких масштабів, що армія знизу буде розвалюватись. А офіцери будуть самостійно тікати, рятуючи свої життя і лишаючи підрозділи. Це і буде такий собі «жест доброї волі», лишень знизу», – зауважив Молчанов.

«Жест доброї волі» відбудеться через доведення до страху і розпачу низових ланок російської армії. Зокрема, молодшого офіцерського складу, які командують підрозділами, і солдатів.

Він також додав, за таких умов виникнуть абсолютно сприятливі умови для наступальних дій ЗСУ. Тоді не треба буде продавлювати оборону і зазнавати великих утрат.

Молчанов також спрогнозував, що вуличних боїв у Херсоні не буде. І, схоже, це розуміють самі окупанти.

«Біля окупантської комендатури в центрі міста росіяни розташували дерев'яні «їжаки». Зі звичайної сосни, яка росте в лісах Херсонщини. Ці древеняки зовсім не міцні, їх можна ногою перебити», – наголосив активіст.

За його словами, це більше схоже на «показуху» і свідчить про те, що окупанти не будуть обороняти Херсон, як умовний сталінград. Та й ЗСУ не хотіли б проводити тут активні бойові дії.

«Окупанти в підсумку зголодніють, у них не буде снарядів, патронів і буде «жест доброї волі». Єдині вуличні бої, які можливі – це зачистки. Тобто, вилов тих, хто заховався або умовно не зміг втекти через Дніпро тими матрацами, які вони накрали, бо вже буде холодно», – підсумував Молчанов.

Читайте також: Будуть нові пропозиції переговорів від росії - Подоляк.

Реклама Google

Telegram Channel