Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Могли підлити отруту: у США за загадкових обставин померли двоє молодих українців (Фото)

Cудмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину підсипали українцям.

Фото obozrevatel.com.

Могли підлити отруту: у США за загадкових обставин померли двоє молодих українців (Фото)

У Чикаго померли 20-річний Павло Питлюк і 21-річний Віталій Кіяшко. Крім цього, 21-річна українка Ельвіра Федоришин перебуває в реанімації. Всі троє є вихідцями з Івано-Франківської області

Про це в Instagram повідомив Олег Бенюк – однокласник і друг дитинства Павла Питлюка. Він також організував збір коштів для перевезення тіла українця на Батьківщину для поховання. Потрібно 25 тисяч доларів, аби перевезти тіло в Україну, передає obozrevatel.com.

«Друзі, сталося велике горе. Мій однокласник Павло Питлюк загинув в Америці, а саме в Чикаго. Було скоєне навмисне отруєння. Хараз тіло потрібно перевезти в Україну. На це потрібно зібрати кошти – ціна перевезення орієнтовно 25 000 доларів. Це захмарні кошти, але Павла потрібно повернути додому», – написав Олег Бенюк.

У тілі не виявлено ні алкоголю, ні наркотичних речовин, відповідно це може бути якась нова синтетична речовина дуже сильної дії.

Він повідомив, що трагедія сталася ввечері 17 серпня. Молоді люди постраждали внаслідок «навмисного отруєння». 

«Їх було знайдено на вулиці в Downtown o 6:45 ранку. За ходом слідства зрозуміло, що там вони познайомились з дівчиною, яку наразі не можуть знайти. Там їм і підмішали якусь отруту, потім їх пограбували, не залишивши ні документів, ні кредитних карток при них», – пише Бенюк.

Він зазначає, що лікарі та судмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину підсипали українцям.

«Зі слів лікарів, які зараз активно борються за життя Ельвіри – в тілі не виявлено ні алкоголю, ні наркотичних речовин, відповідно це може бути якась нова синтетична речовина дуже сильної дії», – ділиться Олег Бенюк.

Він також повідомив, що Віталій Кіяшко буде похоронений в Чикаго, а тіло Павла Питлюка в Україні чекають батьки і молодша сестра. Кошти на перевезення тіла збирають за реквізитами: 5375411502224699. Контактний номер телефону: 0965334094. Олег Бенюк додає, гроші потрібно зібрати протягом трьох днів. Звіти хлопець робитиме у сторіз. 

 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel