Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Порошенко у соцмережах поширив відому світлину з Чорноволом і хештег #ТризубНезалежності

Наш тризуб!!!

Фото із сторінки Петра Порошенка у Facebook.

Порошенко у соцмережах поширив відому світлину з Чорноволом і хештег #ТризубНезалежності

П’ятий Президент Петро Порошенко на своїх сторінках у соцмережах опублікував відоме фото В’ячеслава Чорновола, який показує український тризуб

«Наш  #ТризубНезалежності» – лаконічно написав Порошенко.

Як відомо, сьогодні українці вибухнули обуренням через пропозицію Міністерства культури та інформаційної політики, яке спільно з креативною агенцією Banda запропонувало новий жест для привітання з Днем Незалежності. Користувачі мережі звернули увагу на те, що ставлення до жесту у світі є доволі неоднозначним і він має сексуальний підтекст (на фото нижче):

 

 

Згодом Banda видалила свій пост і натомість опублікувала новий, в якому відповіла на обурення людей.

Згодом Banda видалила свій пост і натомість опублікувала новий, в якому відповіла на обурення людей. В агентстві кажуть, що хотіли створити «безпечний жест для усіх територій України». «Авжеж, ми знаємо і шануємо традиційний жест Тризуба з пальців, який використовував В’ячеслав Чорновіл. Проте, на жаль, зараз його небезпечно підіймати у підконтрольних росії українських областях. А ще він досить сильно асоціюється з однією з політичних партій», – йдеться у заяві.

Там також ще раз зазначили, що жестовою мовою це буква «Н», що символізує незалежність. «Проте ваші коментарі переконали нас у тому, що сила тризубу Чорновола є беззаперечною. Ми поважаємо цю позицію і пропонуємо використовувати той жест тризуба, який вам подобається. Не забувайте лише додавати хештег #ТРИЗУБНЕЗАЛЕЖНОСТІ», – написали у Banda.

Реклама Google

Telegram Channel