Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Легендарний бразилець, який приніс «Шахтарю» перемогу фіналі Кубка УЄФА, оголосив про завершення кар'єри

Тепер у нього - інші інтереси.

Фото: ТСН.

Легендарний бразилець, який приніс «Шахтарю» перемогу фіналі Кубка УЄФА, оголосив про завершення кар'єри

Ексфутболіст донецького «Шахтаря» Жадсон офіційно вирішив попрощатися з футболом

38-річний півзахисник, який став символом «гірників», ухвалив рішення зайнятись бізнесом, а тому й «повісив бутси на цвях».

Про це Жадсон заявив в інтерв'ю ESPN, передає ТСН.

«Порадившись із жінкою та дітьми, я вирішив завершити кар'єру. Я думаю, що це були неймовірні роки, досягнення, можливість познайомитися із важливими людьми. Я просто хочу подякувати Богу, моїй сім'ї та всім, хто брав участь у моїй кар'єрі. Я вийшов на пенсію і маю свій бізнес. Тому у мене інші інтереси», - сказав бразилець.

Це були неймовірні роки, досягнення, можливість познайомитися із важливими людьми. Я просто хочу подякувати Богу, моїй сім'ї та всім, хто брав участь у моїй кар'єрі.

Зазначимо, що Жадсон перейшов у донецький клуб 2005 року та провів за нього вісім сезонів, забивши 64 голи у 274 іграх. Серед його трофеїв – шість чемпіонств України, а також по три Кубки та Суперкубки країни.

Утім, головною звитягою Жадсона залишиться перемога в Кубку УЄФА. Саме півзахисник став автором переможного голу в фіналі цього турніру проти німецького «Вердера», який відбувся 2009 року. Також бразилець відзначився першим в історії м'ячем, забитим на «Донбас Арені».

Крім «Шахтаря» Жадсон грав за «Атлетіко Паранаенсе», «Сан-Паулу», «Корінтіанс», «Аваї» та «Віторію».

Читайте також: Луческу про поразку від «Бенфіки»: «Могло бути і 0:6» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel