Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Незламна, нездоланна, незалежна Україна: як Волинь відзначила 31-у річницю Незалежності (Фото)

Мама загиблого у 2014-му році лучанина Артема Карабана Любов Михайлівна.

Фото: Волинська ОДА.

Незламна, нездоланна, незалежна Україна: як Волинь відзначила 31-у річницю Незалежності (Фото)

Хвилина мовчання за загиблими Героями, нагородження волинян та спецпогашення нової марки: в обласному центрі Волині відбувся урочистий захід з нагоди Дня Незалежності України

«Тридцять один рік ми доводимо світу, що ми незалежні, та усі ми знаємо, що наша історія має глибоке коріння, – зазначив очільник ОВА Юрій Погуляйко. – На жаль, сьогодні за незалежність нашої держави продовжують віддавати життя українські військові. Ми завжди будемо їх пам’ятати і не пробачимо ворогу жодного втраченого життя».

Аби віддати шану усім, хто відстоював ідею вільної України, керівництво області та військові поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю і незалежність України».

Також до Дня Незалежності нашої держави сьогодні Укрпошта випустила нову марку «Вільні, Незламні, Непереможні». Тож під час урочистостей в Луцьку відбулося її спецпогашення.

«Центральним об’єктом поштового блоку, є поштова марка, на якій в кольорах національного прапору зображено образ українського захисника. На полях блоку вміщено шість чорно-білих ілюстрацій, які відображають події, що відбуваються в Україні в умовах війни, – розповів очільник волинської дирекції Укрпошти Іван Люсак. – Попри трагічні події, українці вірять в Збройні сили України, в Перемогу і після Перемоги розфарбують країну новими, яскравими барвами».

Слід також зазначити, що сьогодні Юрій Погуляйко вручив державні нагороди та області відзнаки волинянам, які щодня наближають Україну до перемоги.

Центральним об’єктом поштового блоку, є поштова марка, на якій в кольорах національного прапору зображено образ українського захисника 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel