Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Не з'явилися на засідання, але суд іде: вдруге відклали розгляд справи російських військових Чудіна та Кулієва (Відео)

Припускають, що вони можуть продовжувати брати участь у бойових діях проти України.

Фото Суспільного Чернігів.

Не з'явилися на засідання, але суд іде: вдруге відклали розгляд справи російських військових Чудіна та Кулієва (Відео)

Окупантів-злочинців судять у Чернігові

24 серпня мало відбутися судове засідання у справі двох російських військовослужбовців Андрія Чудіна та Руслана Кулієва. Їх підозрюють у знущанні з родини на Чернігівщині та спробі зґвалтування. Справу розглядають у Новозаводському районному суді міста Чернігова. Засідання відклали, інформує Суспільне.

3 серпня не відбулося перше підготовче засідання через відсутність відомостей про повідомлення обвинувачених про час та місце його проведення.

Російських військовослужбовців Андрія Чудіна та Руслана Кулієва підозрюють у тому, що вони знущалися з родини із села на Чернігівщині, яке потрапило в окупацію. Їх на фото впізнав потерпілий у справі. 

Російських військовослужбовців Андрія Чудіна та Руслана Кулієва підозрюють у тому, що вони знущалися з родини із села на Чернігівщині, яке потрапило в окупацію. Їх на фото впізнав потерпілий у справі. Хлопець розповів журналістам Суспільного, що в березні росіяни майже місяць жили в його будинку у селі поблизу Чернігова, де він опинився в окупації разом з бабусею та сестрою. Хлопця били і виганяли ночувати на вулицю у мороз, а до 16-річної дівчини чіплялися і намагалися зґвалтувати.

Детальніше про це можете подивитися у відео:

Суддя Новозаводського районного суду Володимир Павлов каже, що про засідання 24 серпня обвинуваченим повідомили оголошенням на сайті суду, а також в газеті «Урядовий кур’єр».

Розгляд справи проводиться без участі обвинувачених, тому щоб провести засідання, потрібно виконати ще одну необхідну умову, говорить суддя.

«Для ініціювання і вирішення питання щодо його проведення має бути повторна неявка вказаних осіб, а саме обвинувачених до зали суду. Враховуючи, що у нас по факту є лише перша неявка, суд вважає за необхідне судове засідання відкласти».

Раніше Суспільному повідомляли в прокуратурі, що місцеперебування підозрюваних російських військових невідоме. Припускають, що вони можуть продовжувати брати участь у бойових діях проти України.

Наступне судове засідання призначили на 28 вересня.

Читайте також: «ЗСУ ліквідували 11 окупантів під час шикування (Відео)»

Реклама Google

Telegram Channel